Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz fpeter07 #40955 üzenetére

    Jah, nem tudom mi történt. Lassan az lesz hogy újra megéri kerékpárt építeni! Mondjuk nekünk, aki foglalkozik ezzel, ez csak jó hír.
    Ajánlgatták nekünk a Kross-ot, hogy azt áruljuk, mert a környéken a legtöbb márka már foglalt.
    Megnéztem miket árul a Kross, hát nevetséges árak vannak.
    Itt van ez: A8
    Szerintem ez az a kategória ami elkél ha valaki egy kicsit komolyabban gondolja a biciklizést. 325 ezer? Nagyon drága.. és ennyiért egy sz*ros deore -t kap csak, ami még nem is üregelt hajtókarú. A 3. legolcsóbb RS telót, alivio fékeket, olyan kereket, amit használtba megkapsz pár 10 ezer ft ért, gyakorlatilag onnantól kezdve hogy mentél vele pár métert nem ér semmit. Kiegészítők mind saját márka, használt áruk pár ezer ft nál nem több. Súlya közel 13 kiló, rárakod az előbb említett kiegészítőket, és már 13 kiló felett van. Ilyen súlyt kicsit odafigyelve filléres használt cuccokból össze lehet dobálni! 2006 körül ennyiért kaptál egy full XT -s meridát. 11.5 kilóval.
    Aztán a következő, egyel komolyabb modell: A9
    Nah itt akadtam ki!
    Előbbi felszereltség egy gyök kettő volt, ahhoz a szinthez ami egy karbon vázas géphez illik. Erre a következő modell, nem ám mondjuk egy értelmesebb, SLX szerelt változat lenne, egy jobb telóval, aminek még lenne is értelme. Neeeeeem.. Márketingeltek egyet a fiúk, karbon váz az kell ide.
    12 kilós karbon vázas bringa, 500 ezer jó magyar forintért. A legalsóbb kategóriájú RockShox teleszkóppal még vissza léptünk 2 szintet! És még mindig alivio fék.. :U

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák