Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tagabor

    csendes tag

    Tegnap vettem egy 47LW597s-t. Hibátlan a cucc (255 volt az edigitalban ezzel a -15% hitelkártya okossággal és 20 perc alatt elintéztem ráadásul ha 2 héten belül befizetem az egészet akkor kamat sincs).

    Amit eddig próbáltam működik kivétel a Plex Media-t nem tudom összelövöldözni. Hiába van rajta a pc-n a szoftver nem látja a tv a gépet. A TV kábelen csatlakozik a wifirouterre a pc meg wifin. Lehet hogy a router beállításánál van a baj? (ez a NAT dolog nekem magas de nem biztos hogy kell piszkálni). Kipróbáltam úgy hogy a pc-t is kábellel toltam rá a routerre de úgy sem látta. Másrészről a iphone-on simán megtalálta a TV-t wifin és tudom is vele vezérelni szóval ez alapján meg azt gondolom nem a router lehet a hibás. Illetve feltoltam ipadre is a plex szoftvert és azt sem tud csatlakozni a pc-hez. (látja a pc-t mert a nevet amit beállítottam kiírja de nem konnektál)

    bármi ötlet?

    Másik:
    ha leszedek 3D filmeket (blueray rip, ilyesmi) hogy a legjobb lejátszani? Valami jó lejátszó a pc-re (melyik??) és HDMI-vel összekapcsol a TV-vel? Egyáltalán azzal hogy ez már az új easy3D szemüveges megoldás még ugyanúgy bármilyen 3D filmet letölthetek vagy erre is figyelnem kell?

    Nagyon köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák