Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Montiii

    csendes tag

    Sziasztok!

    Tegnap vételeztem meg a saját karácsonyi ajándékom : 42 LA620S :)

    Mivel itthon eddig csak max 55centis régi, képcsöves tévéink voltak/vannak, a méretbeli különbség rendesen ledöbbentett. Már úgy értve, hogy itthon nagyon furcsán hat ez a nagy TV. :) 3méterről nézem kb, szerintem pont ideális lesz hozzá a 42col.

    Első benyomások : Nem pöcsöl sokat a gombnyomásokra való reagálással( csak 1-2 kivételes esetben), tehát jól teljesít a kétmagos proci.

    Néztem rajta tegnap este focit, és egyéb autósportokat ( DTM ). Szépen ment minden. Szerintem igaz, hogy valós 100Hz-es panel van benne, mert folyamatos eddig a sport is.

    A menü nagyon kényelmes, átlátható, és ezek mellett sok minden is található benne. Smart funkciók szempontjából tehát eléggé jól teljesít a TV.

    A fájlmegosztás is rendkívül gyorsan, és egyszerűen ment. Plex Media servert telepítettem a gépre. Kiválasztottam egy filmet, nemsokára már meg is jelent localhoston. Ezek után úgy gondoltam még szükségem lesz arra, hogy telepítsek vagy beállítsak egyet s mást. Tv-hez fordulva elindítottam smartshare-t, már jelezte is a TV a Plex média kiszolgálót. Megjelent a fájl ikonja, rányomtam és 2-3sec múlva már kezdődött a film. ( avatar 1080p HD). Nagyon szépen akadásmentesen viszi a fullHD-t is wifin keresztül.

    Egyelőre ennyi. Negatívumot még nem fedeztem fel, csak 1napja van meg a készülék. Pozitívumot annál többet. :)

    LG 42 LA620S

Új hozzászólás Aktív témák