Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    Sziasztok!

    Mai napon vásároltam egy olcsó LG 32LV3400 tv-t (Samsung UE32D5000 volt kinézve, de elfogyott, és idén már nem is lesz kisvárosunkban, Karácsonyra meg lapostévét szeretett volna a család), ennek optimális beállításához kérnék segítséget, mivel nem igazán tetszik a látott kép. A boltban BlueRay demólemezről ment, arról csodálatos volt, más forrásról sajnos nem lehetett megnézni, itthon meg MindigTv előfizu van, egyelőre HDMI-vel rákötött set-top boxszal. Életem első LCD-tvje, így nézzétek el a tudatlanságomat. (Eddig 72 cm-es CRT-vel néztük.) Később, ha lesz fölös pénzem, akkor majd be szeretnék ruházni egy CONAX-modulba, mert akkor egy fölös távvezérlővel, valamint 30W fogyasztással kevesebb lenne...)

    Viszonyításképpen a pc-mben is van hibrid tunerkártya, egy rákötött Dell IPS-paneles LED-es világítású monitorral, és az valahogy sokkal szebben jeleníti meg ugyanazokat a műsorokat (itt persze csak a szabadon foghatók láthatók).

    A dinamikus kontrasztot, és a dinamikus színt helyből kikapcsoltam, valamint az ECO funkciókat, és mindkét fajta zajszűrést is. Így már nyugodtabb, nézhetőbb a kép, de valahogyan még mindig nem az igazi.... :F

    Ha van valakinek jól beállított profilja ehhez a készülékhez (fényerő, kontraszt, háttérviágítás, színhőmérséklet, stb.) akkor legyen szíves, ossza már meg velem. Nekem sacc/kb. 3 óra alatt sem sikerült jóra beállítani.

    USB-n pendriveról és egy külső Samsung HDD-ről is szépen mennek a filmek, ez tetszik benne, valamint az automatikus hangerőkorlátozó is (nem üvöltenek a reklámok).

    [ Szerkesztve ]

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák