Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pigster

    senior tag

    Azt hinné az ember, hogy a firmwarekkel kapcsolatban az ügyfélszolgálaton tud tájékozódni, mivel az Interneten ez ugye nem megy. Érdeklődésemre a következő választ kaptam Gergely Papp - Customer Service and DR Assistanttól:

    Köszönettel vettük az LG Electronics Magyar Kft-hez eljuttatott megkeresését. Sajnáljuk, hogy az LG weboldalán található információkkal kapcsolatban hiányosságot tapasztalt.
    Egyeztettem illetékes kollégáimmal panasza, észrevétele kapcsán. A készülékekhez tartozó szoftverfrissítések érdemi tartalmát, ahogy tapasztalta Ön is, az LG nem szerepelteti a weboldalán. Sajnos a jövőben ezzel kapcsolatban nem valószínű változás, de amennyiben az illetékesek fontosnak tartják, abban az esetben tapasztalni fogja az információk bővülését. Biztosan ismeri a készülék szoftverfrissítésének lehetőségeit, amelynek legegyszerűbb módja, ha a készülékét közvetlenül csatlakoztatja az Internetre. Ebben az esetben semmilyen teendője nincsen, mivel automatikusan a legfrissebb szoftver fog a készülékére feltelepülni. Természetesen a smart funkciókat csak abban az esetben tudja elérni, ha készüléke Internetre van csatlakoztatva. Általánosságban a frissebb szoftverek új tartalomszolgáltatók igénybe vételét teszik lehetővé, például nem olyan régóta érhető el – a teljesség igénye nélkül – az index, a redbull tv és a videa oldala.

    Szóval az illetékesek nem tartják fontosnak, hogya vevők tudják, milyen frissítést tartalmaz a szoftver. Ez az LG...

    FIGYELEM! A többszázezres Samsung okostévék kéretlen reklámokat tolnak az arcodba.

Új hozzászólás Aktív témák