Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    Üdv!

    Nálam van valami rosszul beállítva, vagy tényleg nem tud fejhallgatót/fülhallgatót kezelni az LG LV4500? Erősítőt dugva a fejhallgató kimenetbe valamivel jobb a hangja (közel se jó, de valamivel jobb), de direktbe a fejhallgatót beledugva semmi basszus, recsegő magas... próbáltam fülhallgatóval és fejhallgatóval is, hasonló eredmény született. Ha be van a jack aljzatba dugva valami, akkor ráadásnak a hangerőt leszámítva nem hagyja a hangparamétereket állítani.

    Feltételezem ehhez a "fejhallgató" aljzathoz nincs külön erősítő, hanem a tévé belső apró hangszóróihoz hangolt erőlködő adja neki az áldást, vagy az is lehet, hogy még a végfok előtt van valami előerősített jel megcsapolva, nemtom.

    A kérdésem csak annyi, hogy ha a scart aljzatról venném le a vonalszintet és azt erősíteném, akkor az normális hangú lenne-e vajon, vagy az is el van barmolva?... van egyáltalán a scartján kimenet?... digitális audióval nem tudok mit kezdeni, sajnos nem tudom hova dugni... (hacsak nem tudtok ajánlani mondjuk 3.000 környékén valami DAC-ot, de nem hinném, hogy lenne ilyen, ebayen se találtam csak 6.000 környékén)

    Előre is köszönöm :)

Új hozzászólás Aktív témák