Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz Intelligencs #76832 üzenetére

    :R

    Amikor lejátszás alatt látszódnak a funkciógombok (play/pause, tekerés, előző/következő), akkor ott látható egy idősáv is, hogy épp hol állsz a videó file-ban. (Ha ezek nem látszanak, akkor nyomsz egy OK-t.) Na ott le, vagy fel tudsz menni erre a sávra (attól függ, melyik firmware van fent, mert a frissítés után lentről felkerült), és ezen a sávon balra-jobbra tudsz kb. 5-6 perceket ugrálni, majd egy OK-val odaugrani és indítani/folytatni a lejátszást.

    Ha apróbb ugrásokat akarsz, azt meg simán lejátszás alatt a balra/jobbra gombokkal (nem a tekerés, csak a sima kurzorgombok) tudod elérni. Ilyenkor 15 másodpercet ugrik azonnal, így lehet szépen lépdelni előre/hátra.

    És emellett van természetesen sima előre/hátra tekerés is. Itt annyival egészíteném ki a hosszú beszámolómat, hogy a 8-szoros és 16-szoros tekerés csak USB-s lejátszásnál elérhető, hálózaton keresztül "csak" kétszeresen és négyszeresen lehet "csévélni". De a fenti parancsok mellett ez is bőven elég.

    Az IPS panel meg ki van emelve a termék hivatalos oldalán is, de úgy emlékszem, a dobozon is rajta van (most nincs előttem). Lehet, hogy idővel ezeket a szériákat is elkezdik majd más panellel szerelni. Ki tudja. De egyelőre szerintem az összes IPS. A 2016-os LG-kből azt hiszem, egyedül az UH635-ösök VA panelesek.

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák