Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • delig

    tag

    válasz GEO001 #7981 üzenetére

    Wifin keresztül történt, pont úgy mint legelső alkalommal, bekapcsoláskor.
    Reggel szólt, hogy van új szoftver. Elindítottam. Szépen megcsinálta magának, persze ugye állapotjelző nélkül a frissítést, kb 10 perc volt, max 15. Aztán kikapcsolt.
    Bekapcsoltam, bejött az LG logós boot képernyő. Ott lenn ugye vannak szürke pöttyök, amik ha tölt befelé akkor magenta színűek lesznek. Na ez maradt el. Kb 15-20 percig bámultuk azt a képernyőt.
    Ekkor kapcsoltam ki, majd be. Lehet elhamarkodtam, de semmi reakciója nem volt a lejátszónak. 20 perc alatt meg egy windóz is majdnem megvan.
    Kihúztam 220ból, újra vissza, ekkor a kijelzőjén a boot szócska látható, de végig. Se kép, se hang. Tálcát kiadja, és ennyi.
    Hívtam az LG-t, a fószer sokat nem segített, megmondta hova tudom szervizbe vinni.

    Azóta párszor próbáltam, hátha műxik, de semmi. Most már vagy 3 órája áram nélkül van, még egy esélyt adok neki, aztán szervíz.
    Csak szar, hogy nincs egy vészmegoldás ilyen esetekre, mert bámivel előfordulhat, h gebasz lesz. USB-ről, van lemezről ujrabootolni, v vmi. Factory reset, akármi.
    Neten is kerestem, semmi.

    Szóval rohadt csalódott vagyok, és ideges. 1 hónapos, alig használtuk, ma meg haverral lehet filmeztünk is volna. És ha garanciába nem javítják ki, akkor jelenleg nincs 35-40 ropim egy úgy lejátszóra. Bár akkor egy kevésbé okossal is beérem, csak kíváncsi voltam, hogy milyen is, meg tudásához képest nagyon jó ára van.

Új hozzászólás Aktív témák