Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dabadab

    titán

    válasz biker #13008 üzenetére

    Azert ennel tagabb megkozelitese is letezik a problemanak. Az, hogy valaki megsert egy szabalyt, az o ugye v hibaja - ha viszont egy helyen az atlagosnal tobben szegnek meg egy kozlekedesi szabalyt, az jo esellyel a hatosagok hibaja. Marpedig ez a masfelezer piroson athajto nekem ugy tunik, hogy az atlagosnal tobb - es eros a gyanum, hogy errol a jelensegrol a hatosagok is nagyon jol tudtak, kulonben miert pont oda szereltek volna fel a varos (de lehet, hogy az orszag) egyetlen ilyen kamerajat?

    Nem ismerem a helyet, de ket lehetoseget latok:

    1. A piroson athajtok nem jelentettek kulonosebb baleseti kockazatot, csak az elszurt forgalomszervezest kompenzaltak: ebben az esetben at kellett volna szervezni ugy a forgalmat, hogy erre a nepi kompenzaciora ne legyen szukseg. Ha igy tortent, akkor ez csak penzbeszedo akcio es a hatosag magasrol tesz arra, hogy jobba tegye a kozlekedest.

    2. A piroson athajtok valos balesetveszelyt jelentenek: ebben az esetben egyreszt allnak a fent elmondottak, viszont addig is ki kellett volna tenni egy bazi nagy tablat is arrol, hogy kamera figyeli a tilosban athajtokat, mert annak valos elrettento hatasa is lett volna - ellenben a sunyiban odarakott kamera csak penzbeszedo akcio es a hatosag magasrol tesz arra, hogy jobba tegye a kozlekedest.

    Ha esetleg tudsz olyan elkepzelest (foleg, ha meg konkretan ismered is az emlitett helyet), aminek nem az a vegkovetkeztetese, hogy ez csak penzbeszedo akcio es a atosag magasrol tesz arra, hogy jobba tegye a kozlekedest, akkor erdeklodve varom.

    DRM is theft

Új hozzászólás Aktív témák