Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    Egy dolgok érdekel,nem a témába vág már mint amiről most folyik az eszme csere,de azért felteszem.

    Miért hiszek azt az okosok hogy azzal "védik"(hogy kevesebb baleset legyen pl. gyorshajtás miatt) a közlekedést(a közlekedő embereket),hogy elbújnak és úgy traffiznak?Én úgy gondolom ha valaki látja a rendőr autót vagy villogna rá hogy traffi van(vagy ne adj isten kint lenne egy tábla hogy mérnek) értelemszerűen lassítani fog.hogy ne kapjon büntit,nem fog csak azért is 50es táblánál 80al menni ergo betartja a szabályokat ergo elméletileg megelőzik a bajt vagy legalább tesznek érte.De ha nem látják az emberek a traffit ugyan úgy megy 80al(fiktív szám) tovább és simán okozhat balesetet gyorshajtás miatt.

    Ezt csak azért kérdezem mert az elmúlt 1 hétben!!! négyszer láttam hogy olyan helyről mérnek a rend őrzői,ami egy b@ meg és fejfogást váltott ki belőlem.Egyik Szentendrén a buszvég része ahol a buszon kanyarodnak ki Pest felé,ott van egy macskaköves út pár fával tarkítva és ott állnak bent és mérnek a pénzszedésen kiváló másra nem.A másik a M0-s körforgalom a Cora mellett(Budakalász) ott szombat este( 8 fél 9 körül) beállta a korforgalom belső földes részére és a hídról leérkező embereket mérték mert ugye ott van egy 40es tábla.

    Szóval kátyús szar utak,380as benya ár és akkor mást nem figyelhetsz csak azt hogy hol hagytak kint "véletlenül" egy 30as táblát amit a rend őrei keményen kihasználnak vagy melyik sunyi helyről méricskélnek.

    Elég cink megértem hogy sokan rohannak ki külföldre.

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Új hozzászólás Aktív témák