Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    Topikgazda

    válasz hibavissza #7442 üzenetére

    Az elmúlt években végigfotóztam több kisebb-nagyobb utat az X-T3 + XF 18-55 kombóval vagy valamelyik fixemmel, nagyon szeretem, de ezt határozottan nem teszed bele egy kicsi, hagyományos övtáskának kinéző esőálló fotós tatyóba. Utálom az oldaltáskát, szóval ha nem hátizsák, akkor törzsön átvetett övtáska jöhet szóba (ilyesmire gondolok vagy akár még kompaktabbra).

    Tavaly mikor megjártuk barátokkal Prágát, akkor kényelmetlen volt hátizsákkal (egy Wandrd Prvke 21-es) kocsmázni (leteszem a lábamhoz, tocsog a padló, felrúgják, félek, hogy otthagyom, stb) és a fenének van kedve eltűnni 1,5 órára, míg visszarohansz a szállásra lerakni a cuccod. Inkább az út jellegéhez választanék gépet amit magammal viszek.

    Amúgy nem az a bajom, hogy drága az X100, hanem elkezdett irreális ára lenni mindennek, amire idióta Youtuberek azt mondják, hogy ezt kell venni ha kiárazódtál az X100 piacról. Ez most a buzzword, erről kell videót gyártani futószalagon és közben szétverik a használt piacot.

    Amúgy gondolkoztam a GX80-on is, volt G80-am, szeretem a Panasonicot, de nem ezt a 16 MP szenzort. A későbbi 20 megapixelesnek szebb a highlight kezelése.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák