Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz wwenigma #16799 üzenetére

    Tudod mit? Csináld végig velük azt amit én, és unatkozz azon! :W

    Érdekes, miért nem olvastam olyat másik topikban, hogy egy hónapig tartott elhordozni egy számot? Túlszámlázást miért nem olvastam? Másik szolgáltató nem csinált olyat, hogy a 2 évre leszerződött csomag lebeszélhetőségét megváltoztatja utólag, 40/60 arányban? Hangminőségbeli problémák? Megszakadó hívások? 5 perc után 0 Ft = 5 perc után nem lehet hallani mit mondok? Voip tiltás? Egyszer csak hirtelen "lemondott" szolgáltatások? És még sorolhatnám. EZEK tényleg unalmasak.

    Oké, vettük, neked hibátlan a telenor úgy ahogy van. Meg még van tán 1 ember itt a fórumon aki így van vele. Rendben. De engedtessék már meg, hogy nekünk többieknek, akiknek állandó gondunk van vele, azok ezt megbeszéljük. Tudjuk, már többször leírtad, jó lenne minket beperelni, feketelistára tenni, letiltani, mert ócsárolni merészeljük a szeretett szolgáltatódat, de sajnos ilyen egy romlott dolog az internet, mindenki elmondhatja a véleményét, és tudomásul kell venned hogy ebből a tiéd csak egy kicsike vélemény, nem pedig a mindenek felett álló megfellebbezhetetlen igazság. :)

    Érdekes, hogy ettől a szolgáltatótól az olvasottak alapján a 80% menekül, nyilván VALAHOVA, és az a másik 2 szolgáltató lehet csak. Akkor nyilván ők nem olyan rosszak... Elgondolkodtató.

    Ja! Egyébként meg értelmes emberek ismerik az ékezeteket. Az is nagyon unalmas hogy úgy kell dekódolni amit írsz. Ékezet nélkül írni fórumokon olyan 10 éve volt menő, manapság már erőltetett és ciki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák