Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz xviktorx #51626 üzenetére

    az éjszakai 100GB opcióval éjjel annak terhére megy a forgalom, a home L tartalmaz 3500ft keretet hasonlókra, ha nem használtad fel még semmire, akkor érdekes lehet ezt beaktiválni.

    100 GB éjszakai adatforgalom
    Bármilyen típusú forgalomra felhasználható belföldön éjjel 23 óra és reggel 8 óra között,az adott számlázási ciklus végéig. EU-ban felhasználható: 1 GB.

    Nincs külön korlátlan opció. Sőt az nmhh módszeresen tiltogatja be a tematikus korlátlanságot adó opciókat. A telekom tv go-ra is rászálltak [link], a telenor mymusic -ra is rászálltak. Nem lepne meg, ha a mytv korlátlanságát is betiltanák idővel. Az NMHH értelmezése szerint vagy minden korlátlan vagy minden korlátos, nem lehet külön díjért vagy akár ingyenesen tematikus korlátlanságot adni.

    Mondjuk nem tudom, hogy a korlátlan web és email is be lesz -e idővel tiltva, ahol olvasgatni lehet a keret elfogyása után is, de streamingelni nem. Mindezt persze azért tiltják be, hogy jobb legyen az előfizetőknek.

    Szóval vagy hello data 6ezerért, vagy 20 ezer forintos csomag a másik szolgáltatónál. Vagy esetleg flotta. (nem tudni, hogy hosszú távon mi lesz, ha betiltanak minden tematikus tartalú opciót. Hogy akkor rá merik -e engedni mindenkit az általános korlátlanságra, vagy 20 ezres csomaggal csak az arisztokratáknak futja rá)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák