Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #82860288

    törölt tag

    Emberek, írjatok már ON-ban.
    Lehet én látom rosszul, de az eddigi fejtegetéseknek szinte mind ON-ban kellene lenniük.
    Amíg a történelmi utalások és adott tények a megfelelő mederben és említéssel folynak, addig az összes többi fejtegetés ON-ba tartozik. Szerintem.
    Amit még vegyetek figyelembe, főleg most a Forspoken és a Directstorage kapcsán: valószínűleg most érkeztünk el oda hardverileg, amikor lehet, hogy sikerült egy jó megoldást találni a hardverek és szoftverek együttműködésére.
    Viszont a jelenlegi adatokból az látszik, hogy ehhez megnövekedett hardverigényre van szükség (és sok-sok pénzre, nekem még sincs jó érzésem ezzel kapcsolatban).
    Amihez hozzátartozik az is, hogy lehet a gyártók ezt a hullámot próbálják majd meglovagolni és minél több pénzt kihúzni az egyébként is megnyomorgatott játékostársadalomból. (Nem csak a VGA gyártók)
    Az is elképzelhető, hogy egyszer csak belebuknak, mert a többség egyszerűen nem tudja vagy nem akarja kifizetni azt a 2-3x többletet, amit lehet a látvány maga indokolna, de a jelenlegi gazdasági és társadalmi helyzet nem. (Mindamellett megemlíteném, hogy jelenleg a középkategóriás PC-ken az UE5 medium beállítással is gyönyörű és használható)
    Lehet most érkeztünk el arra a pontra, hogy látványilag hanyatt esünk és szivárványt fogunk okádni, de ennek lesz egy anyagi oldala is, ami a jelenlegi helyzetében a világnak egyszerűen nem lesz majd finanszírozható a vevői oldalról.
    És remélhetőleg nem fog kialakulni egy szakadék, bármit is jelentsen ez.
    A lényeg amit mondani akartam, hogy amíg megfelelő okfejtéssel folyik itt a diskurzus az mindig ON, mert így tudunk tanulni és előrehaladni mi is, még akkor is, ha ezek a fejtegetések a "mi van ha" forgatókönyv kategóriába tartoznak, mert így bővül a látókörünk és így tudunk majd közös nevezőre kerülni és talán minél pontosabban megjósolni a jövőt.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák