Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CB

    senior tag

    válasz Fernando321 #14685 üzenetére

    Üdv!
    Szerintem rosszul választottad meg a sorrendet.
    Először gyűjtsd ki, hogy hol, mennyiért adják a telefont.(ha minden igaz, ezt már megtetted)
    Ha kiválasztottad a neked szimpatikus árat, hívd fel a céget, és érdeklődj a gyári garanciáról.
    Ha megvan a nyerő cég, aki jó (neked legjobb) áron adja gyári garanciával, gyere ide, és érdeklődj, hogy itt van-e, vagy volt-e problémája valakinek a kiválasztott céggel kapcsolatban (ügyintézés gyorsasága, hozzáállás, elérhetőség, stb). Szerintem erre előbb kapsz választ, mint arra, hogy honnan vedd a telefont.

    Így egy kicsit olyan szaga van, mintha meg akarnád magad erősíttetni a fórumozókkal, hogy a legolcsóbb boltból is érdemes megvenni a telefont, mert nem lehet baj.

    Én is HOX-ot szeretnék venni a közeljövőben, és ez lesz a sorrend.
    Lehet, hogy szerencsés vagyok, de nekem még egy telefonnal sem volt garanciális problémám. Ennek ellenére én gyári garival veszem majd meg, még ha kicsit többe is kerül majd.
    Más:A hét végén megint voltam a campona vodafone üzletében, ahol vitrin mögött már láttam korábban a telefont. Most is ott volt, az üzlet üres volt. Becsábítottam a családot megmutatni. Senki hozzám se szólt. Pedig ennél feltűnőbben már nem is nézhettük volna meg. Legszívesebben szóltam volna, hogy én vagyok a vevő.
    Gondoltam rá, hogy beszólok a vodafone központba (ha van ilyen), és megkérdezem, hogy ez milyen? Bemegy valaki, és le se sz@.ják.

    [ Szerkesztve ]

    40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.

Új hozzászólás Aktív témák