Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Töpi

    tag

    válasz kirkri #29034 üzenetére

    kirkri :R Lehet igazad van. Bár kiemelném, hogy úgy hangsúlyoztam, hogy nem nagyon, nem azt, hogy biztos nem. De azért én felvetnék két dolgot.

    1. Nem látok bele a gyártásba (jó lenne ;] ) hogy miként készül. Egy helyen mint ha olvastam volna h azért sárgul be , mert valahogy elenged a ragasztás (bár lehet erre rosszul emlékszem). Lehet, hogy csak gyártási hibás kijelzőt tettek bele. Szóval talán csak úgy tudták orvosolni, hogy minimalizálták a hibát és csak gyártásonként pár darab, nem gyártásonként minden második.
    2. Második, lehet, hogy az a cseredarab nem is volt annyira új mint gondolnánk. Bár ez már tényleg nagyon extrém lenne, de elmondok egy velem történt elég érdekes történetet. Én egyik telefonnál találtam olyat, hogy kicseréltettem újra garanciálisan erre meg találtam rajta zenéket (pedig a burkolat fóliás volt , én szedtem le róla a fóliát), meg olyan dolgokat amiből az következett, hogy ezt az alaplapot már valaki használta előttem, mert a burkolat tényleg makulátlan volt. Másnap vihettem is vissza , mert nem működöttöt a wifi... T-mobilnál történt az eset, nem ilyen nagykörúton található helyen.

    A sárga inkább piros, mint zöld...

Új hozzászólás Aktív témák