Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Sziasztok! Először is Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet mindenkinek! És majd egyetek sok lencsét, sült malachusival! :)

    Én kicsit idegbajos vagyok most, mert a párom X-e májbeteg lehet mert besárgult kb 3hete, de mivel annyira nincsen zavaró helyen nem adtuk le szervizbe...
    Erre nem egész egy hete az enyém [ezt(2:40-től)] produkálja, és mellette ha esetleg jó lesz a kép akkor gratisban a kijelző bal oldalának, felső részén ez is besárgult kb 3centi...
    Gondoltam karácsony előtt most pénteken nem adom be mert kb vissza se fogom kapni, na majd most két ünnep közt.

    Amit anno emlegettem nektek hogy nem fogadja a hívást és egy óra múlva kapok értesítőt a szolgáltatótól, az addig fajult hogy már nem a hiba fordul elő néha, hanem az hogy befut valamelyik bejövő hívásom.

    Ez már volt wifi problémával szervizben de kb 3hete elkezdte az csinálni hogy ugrál a wifi jel, és hol van hol nincs, de néha ha fullon van akkor sincs net.

    Az akksi tragédia, kb 1hónapja csak akkor bír ki egy teljes napot ha fele annyit használom mint eddig, pedig anno megvolt az 1 nap. És nem lett semmi telepítve.

    Tehát nem tudom mi lett ezzel az egyik kevésbészarral és a másik teljesenszarral egy hónap alatt, de ami tuti, hogy nedvesség nem érte, sem ütés, csak zseb és párna, vagy még esetleg a lakkozott asztal amire "szökőévben" 1x 1percre le van téve.

    A kérdéseim: Valakinek van hasonló tapasztalata? Mit irassak rá a kórisme. részhez a papírra amikor leadom a vodánál? Milyen kedvükben vannak mostanában a csehek? Szépen és tökéletesen megjavítják vagy gányolnak? Érdemes írni róla a HTC supportnak mielőtt leadom?

    Köszi, és bocs a hosszért! :R

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák