Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • firemanus82

    senior tag

    válasz dnelb #6333 üzenetére

    Az akksi ido a 7.0 frissítés után csokkent. A 7.0 frissítés után megjelent nalam az addig szamomra nem létező szellemkép! A készüléken tavaly júniusban vettem es azota nem igazan kenyeztettek el javitasokkal. Valoban volt fő verzió váltás ami nalam nem hozta azt amit vart volna az ember. Az LG az Optimus Blacknel is es a G2--nél is ezt jatszotta. Addig vagy fontos amig megveszed a telefont utana mar tesznek rad. Ugye a kijelző csere sem megy mar gariban!? A Samu legalabb javítgat es érezteti az ügyféllel h fontos számára.
    Ja a lassan 3/4 éves flagship meg október vegen kapott utoljára frissítést. Es a szoftveren mindig van mit csiszolni! Aki nem igy gondolkozik az nem törődik a vevővel! Tovabbra sem hinnem h egy gyártó frissítési stratégiájának a birlasa trollkodas lenne! Sem telefont nem szapulom, sem meggyozni nem akarok senkit adja el a G5-t es nem szidalmazok senkit! Ha mas a velemenyem az nem trollkodas ;)

    [ Szerkesztve ]

    LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell

Új hozzászólás Aktív témák