Hirdetés

Aktív témák

  • ToMmY_hun

    senior tag

    válasz zack #3534 üzenetére

    Én is iOS-ről jöttem és az első pozitív csalódásom az volt, hogy az Angry Birds teljes verziója ingyenes a Market-en. Nem hittem a szememnek... Persze az App Store-ban is csak 79 Eurocent, de azért az ingyen mégiscsak jobb vétel, nemdebár? :)

    A másik dolog, ami tetszik az az, hogy az alkalmazások és játékok mellett sokszor található a működésükről videó is. Nem tudom, hogy manapság ez már az App Store-ban is elérhető-e, de amikor még én használtam, akkor nem volt ilyen funkció.

    Ami kicsit hiányzik, az az alkalmazás ajándékozása. Az App Store-ban lehetőség van arra, hogy a virtuális egyenlegünket feltöltsük bizonyos értékekkel, és amíg a keret nem jár le, szabadon vásárolhatunk belőle. Nekem azért fontos ez, mert nem dombornyomott kártyám van és sajna nem tudok vásárolni közvetlenül, mindig az ismerősöknél kell nyavajognom, hogy valaki vegye meg nekem az alkalmazást. :)

    Az sem tetszik a market-en, hogy nem a magyar értékeléseket listázza előre az alkalmazásoknál. Szörnyű angol helyesírással és nyelvtannal írnak a külföldiek értékeléseket.

    [ Szerkesztve ]

    C programmers never die, they are just cast into void.

Aktív témák