Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    válasz Sub-S #7967 üzenetére

    Így. Bár én tipikusan az az allatfaj vagyok, akinek muszáj értenie valamit és a mögöttes tartalmát, különben nem jegyzek meg semmit.

    Nem reflektalok az eddigi leirtakra. Nagyon jó tanulmányi átlaggal hoztam le az egész orvosit, igaz nem annyira törtem magam egyetem 3-4-5 évében ( nem volt prioritás). De véleményem szerint kognitíve nem egy nehéz v igénybe vevő irány, és irreleváns hogy teljesít az ember a későbbi kimenetel szempontból.
    Jó, én ezt szakértő pszichiáter kollega vizsgálataival validalt Auti spektrum zavar és ADHD mellett mondom, de paradox módon ebben is meglattam a szépet: 30 évesen merült bennem fel az autizmus gyanúja, kerestem szakértőt, kiertekelte a képet cc 15 óra interjúk során, és validalta az előzetes feltételezest. Szóval sikeres felismerés :DD kár hogy a veleszületett fogyatekossaggal és szociális, kommunikációs deficittel nem annyira poén a helyzetem.

    In hindsight, nem gondolom kognitíve megterhelonek még a 4.5 körüli átlaggal diplomazast orvosin, ellenben ami pokol lehet és muszáj raszanni az időt, az a jog, humántudomanyok. Minél irracionálisabb egy terület, annál nehezebb. Orvosin nem véletlenül tartom alapozó tárgyak közül legfontosabbnak az elettant, biokémiat, és ezért gondolom a (generál) belgyógyászatot a legerdekesebb klinikai területnek. Ezeknél a megértés, átfogó kép nagyon tudja redukalni, mennyi időt kell ráforditani.

    De irracionálisabb területeken simán el lehet vérezni még jó kognicio mellett is. Szerintem. De lehet baromság v deluzionalis gondolkodás. :R

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák