Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LetoAtreides

    csendes tag

    Sziasztok!
    Sikerult beuzemelnem a vargalex-es firmware-t.
    Harom dolog van, amit nem tudok beallitani, es itt meg nagyon sok hozzaszolas van. Egy darabig visszaneztem a hsz-eket, de nem talatam megoldast egyik kerdesemre sem.

    1.) Hogy lehet tovabbi FTP felhasznalokat hozzadni, illetve hogyan tudom beallitani, hogy az FTP gyokerkonyvtara ne a /mnt legyen, hanem egy alkonyvtar.
    2.) Van egy no-ip.com-os acc-om. http://www.no-ip.com/ Viszont, amikor a routernel a DDNS-nel megadom a dolgokat, akkor nem sikerult befrissiteni az IP cimemet. LEhet, hogy rossz adatokat adok meg?
    3.) Van nehany csomag, amit szeretnek telepiteni, de tul nagy a meretuk. Ha jol tudom ilyenkor az extroot a megoldas. Arra mar rajottem, hogy ha behozom a http://192.168.1.1:8081/-es oldalt, es ott ramegyek, hogy paritioning, akkor ott azt kell kivalasszam, hogy 3 particio legyen. (Meg nem csinaltam meg). Ha ezt megcsinalom, akkor onnantol kezdve mindent beallit maganak a router? Ha nem, akkor miket kell meg beallitsak? Illetve extroot eseten mi van, ha lehuzom mondjuk a kulso winyot? Akkor az alap firmware az meg megy tovabb normalisan, csak azok a csomagok nem mennek, amelyek a kulso meghajton vanank?

    Elore is koszi a segitseget

    I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me.

Új hozzászólás Aktív témák