Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vargalex

    Topikgazda

    válasz kennyke #3978 üzenetére

    Mit jelent az, hogy törölted? A telepített csomagok közül (nem tartom valószínűnek), vagy csak a file-t törölted (ennek viszont az mond ellent, hogy azt írtad, hogy LuCi alól törölted). Gondolom nem extroot-od van, mert akkor az egész nem lenne probléma. Én még nem használtam failsafe-t, de szerintem ha telneten be tudsz jelentkezni, akkor elképzelhető, hogy mountolható a flash jffs2 része. Én azért failsafe módban mindenképpen kipróbálnám:

    PART=`grep "rootfs_data" /proc/mtd | awk -F: '{print $1}'`;PART="${PART##mtd}";PART=${PART:+/dev/mtdblock$PART};mount -t jffs2 $PART /tmp/overlay

    Persze az is lehet, hogy failsafe-ban a /dev/mtd* eszközök sincsenek meg. Ha megvannak és sikeres az előbbi parancs, akkor a /tmp/overlay-ban elérhető a jffs2 tartalma. A /bin könyvárban fogsz találni egy META_ kezdetű file-t, azt nyisd meg szerkesztésre mondjuk vi-al. Lesz benne egy ilyen sor:

    D busybox

    Ezt a sort töröld ki (törölheted az egész file-t is, ha csak ez van benne, vagy ha úgy egyszerűbb). Majd indítsd újra a routert.

    [ Szerkesztve ]

    Alex

Új hozzászólás Aktív témák