Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r3pl4y

    aktív tag

    válasz Speeedfire #4936 üzenetére

    Szia!

    Hát igen fel is ment az OpenWRT lett netem is meg wifim is, és a nyomtató is megy :)
    És belőttem a QSS gombot, hogy a wi-fi-t lehessen ki - be kapcsolni... meg annak a ledjét, hogy mutassa a wi-fi állapotát...

    Na ez az openWRT ez aztán elég jó kis cucc... bár tény, hogy elsőre ijesztő számomra mert nem a megszokott Oleg-es dolgok vannak...

    Annyi kérdésem lenne, hogy annyit már nem merek feltenni :)
    Azért párat mégis...

    1. Hol lehet beállítani, hogy kivülről el lehessen érni a Luci-t? azaz a webkonfigot? Az lenne a cél, hogy NE lehessen elérni, de semmi beállítást nem találok erre.

    2. A WLan led-je az alapból mit jelez ki? A WLAN adatforgalmat vagy az összeset?
    3. A Sys led az mit jelez?
    4. A led beállításairól esetleg van valami bővebb leírás, hogy mi mire jó? mármint a módokra (nand-disk, phy0radio stb...)?
    Rátettem erre a phy0radio -ra azt gondoltam, hogy ez azt eredményezi, hogy akkor villog ha adatforgalom van a wifin de ez csak világít nekem... szóval ezért érdekelne, hogy mik ezek a módok.

    5. USB led... na ez tök jó, hogy van de semmi értelmes beállítás nem nagyon tudok hozzá párosítani.. az lenne a jó ha akkor világítana ha esetemben a nyomtató rá van dugva és villogna ha éppen komunikál a nyomtatóval... Lehetséges valami ilyesmi?

    6. Na most a wifi-ről lenne néhány kérdésem: ez a HT mód ez pontosan mit jelent? Most 40MHz above -ra állítottam vagy mire, de nem tudom mi ez amúgy...

    7. Az adó teljesítményhez mit kellene írni vagy mettől meddig lehet, és befolyásol e ez itt valamit?

    Egyenlőre ennyi kérdésem van :)

    Csak nehogy később még rátegyem a HDD-t is a routerre mert akkor aztán minden kell ide :) Amúgy sambán milyen sebességgel tudna ez másolni?

    "Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!"

Új hozzászólás Aktív témák