Hirdetés

Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    LOGOUT blog

    Volna egy kérdésem, mégpedig, hogy újjabban mi a helyzet a nyílt meghajtókkal az ATI grafikuskártyák terén?
    ATI Mobility Radeon HD 2400 am van, és már jó ideje a hivatalos zárt meghajtókkal használom -- van néhány nyügje.. de most nem ez a lényeg, őt már ismerem -- a lényeg az lenne, hogy a nyílt meghajtók hogy állnak mostanában ehhez a kártához, Illetve talasztalható-e bármi kölünbség a 2 verzió a ..video-ati és ..video-radeonhd meghajtók között? (az utóbbi tudom, hogy a R5xx-nél régebbi kártyákat nem támogatja).
    Egy éve néztem utoljára a radeonhd fajtát, de akkor még nagyon kezdetleges állapotban volt. Úgy nézem azóta fejlődtek valamennyit [link] de nem nagyon akarom megbolygatni a rendszert ha nem muszáj, azaz, ha van valakinek konkrét (nem túl régi) tapasztala velük, az nyugodtan elmondhatja :) ... a 3D teljesítmény másodlagos, amik lényegesek lennének az videógyorsítás és a compiz (az se a csicsa, hanem inkább az átlátszó felületek miatt).

    Szerk: Ha nincs senkinek tapasztalata, akkor legfeljebb majd megnézem én, de nem akarok most feleslegesen foglalkozni vele :))

    [ Szerkesztve ]

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Aktív témák