Hirdetés

Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Speeedfire #21722 üzenetére

    Hát biztos van jó szótárprogi Linux alá is, de ez még nagyon régről egy legális GIB 3.2 szótárprogi, amiben van angol-magyar (Országh-féle), német-magyar (Halász-féle), spanyol-magyar, (és fordítva), Helyesírási kéziszótár, Idegen szavak szótára, stb., ilyen "all-in-one" meg kétlem, hogy lenne Linux alá, ami fasza, de mutassatok, ha van. :D
    Amúgy miért olyan gáz, hogy Wine-nal használom? :)

    "már jó ideje csak a google meg a webfordítást használom" Hát az igencsak pontatlan, számomra az nem alternatíva... :D

    Most az általad említett .bashrc-be raktam be azt a sort, amit írtam korábban, de valamiért még mindig nem fogadja el... :F Mi lehet a para?
    Nem kell hozzá sudo, mert anélkül is működik.
    Tehát így raktam be:
    alias gib = "wine /host/Program\ Files/GIB\ 3.2\ szótárak/GIB30_32.exe"

    ------

    Az FTP-kezelőkből már sokat kipróbáltam, mondjuk FileZillát még Linuxra nem pakoltam fel, de akkor majd az lesz. Bár az se olyan kényelmes, mint pl. a TC.
    Ugyanígy nem találtam jó alternatívát a Notepad++ szövegszerkesztő sokoldalúságára, és többek közt FTP-szinkronizációjára - bár biztos van, de még eddig nem leltem rá.

    Ja, egy fontos kérdés: az "Ubuntu szoftverközpont"-on keresztül letöltött progiknak amennyiben van 64 bites verziója, akkor automatikusan azt tölti le? :F Alapból az Ubi 64 bites, de vajon az ilyen módon telepített progikból is 64 bitest rak fel, ha elérhető? :F Mert választani nem lehet.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Aktív témák