Hirdetés

Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz exx #21796 üzenetére

    Hali!
    Hát most egyszerre felpakoltam végül ezeket:
    flashplugin-nonfree
    swfdec-mozilla + libswfdec-0.8-0
    swfdec-gnome

    A flashplugin-nonfree után közvetlenül nem javult meg, de aztán az is lehet, hogy némi gondolkodási időre volt szüksége... :D Már nem tudom... :U
    Most Mozilla alatt faszán megy, de Chrome EGYÁLTALÁN NEM, tehát meg se jelenik még a korábbi fölső menü se itt (most ez a tesztoldalam :D), ezt írja: "FAIL (the browser should render some flash content, not this)."
    Opera alatt pedig továbbra is hiába kattyogok a fölső menüre, ugrál, ahogy kell, de nem megy a megadott linkre az istenért se.
    Pedig nem szívesen használok FF-ot, inkább használnék Chrome-ot vagy Operát... :( (senki ne akarjon meggyőzni, hogy a FF faszább, mert nem az :D)

    Azért az szánalom, hogy egy Flash miatt 32 bitest kéne használnom, meg egy csomó program még mindig nem működik rendesen 64 biten, főleg, hogy az újabb procik már mind 64 bitesek, így valószínűsíthető, hogy egyre népszerűbb lesz. Mi ez a tökölés? Windows alatt is olyan ütemben fejlesztenek 64 bitre, mint a csiga. Persze ott is vannak inkompatibilitási problémák a 64 bit miatt.

    Mondjuk a legviccesebb az Adobe felfogása, hogy képtelenek egy rohadt plugint megcsinálni működőképesre ennyi idő alatt egy nagyobb utasításkészletre. Akkor hogy sikerült nekik olyan gyorsan megcsinálni a 64 bites Photoshopot, ami hibátlanul működik?

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Aktív témák