Hirdetés

Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz GD #8033 üzenetére

    Most súgok Neked valamit:
    A hozzád hasonló, arrogánsan kedves emberek miatt van a linux ott, ahol van. Az oprendszer maga egész frankó, állati jól meg lett csinálva a szoftvertelepités meg a hasonlók, viszont még sokszor bele kell nyúlni, amihez azért az OS átfogóbb ismerete szükséges. Ez a dolog még megoldható lenne, ha nem olyanok lennének a "hozzáértők" mint Te, akik úgy gondolják, hogy ha nem gugliztál még 30 órát azért, hogy megoldd akkor így jártál, max lecseszlek miatta de nem segítek - amit Te is írtál. Ígen, annak ellenére, hogy rohadt sokat olvastam utána, mikor bejött az Ubuntu 7.04+Beryl mánia, még mindig meganoob vagyok a linux OS-el kapcsolatban, soha nem tanultam, és elég más mint a DOS. Nem ismerem magamtól a működését, és bár szedegettem össze morzsákat.
    Azonban aki wint használ se mindenki pro benne, lehet hogy csak játszani szeretne vagy a word-öt használni. A winesek annak se írják oda, hogy "vazze guglizd ki", hanem, bár az még sokkal egyértelműbb, elmondják neki hogy a harmadik gomb balrol. Nem az, mondom a harmadik. Én egyelőre felhasználói szinten szeretnék előbbre jutni, nem pro-ban.

    Ha több normális ember lenne, mint akik itt segíteni is hajlandóak voltak, akkor lehet a linux már nemcsak akkora felhasználói bázissal rendelkezne, amekkorával rendelkezik - mert az a baj hogy alapvető problémák vannak benne - nem az a bajom hogy nem tudom a mindenki által ismeretlen programomat átkódolni benn, hanem hogy villog a hülye openGL lejátszás.

    Egyébként guglizom már vagy egy órája, nem létezik hogy másnál nem villog csak nálam, de egyelőre nem találtam hasonlóproblémát...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák