Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    Akkor most jöjjön egy alapkérdés: A My vodafone trágyájában miért nem lehet se visszamenőleg, se az aktuális számlát pdfben RÖGVEST letölteni?!

    Először is miféle link ez?

    https://www.vodafone.hu/otthoni-myvodafone/szamlazas#

    Számlád elkészült, 1-2 napon belül letölthető lesz My Vodafone-ból. Kérjük, látogass vissza később.

    Hazugság. Ezt a szart már három napja csak generálom, de semmi nem történik, egy darab pdfhez nem fértem még hozzá. Eleve teljesen logikátlan, hogy

    ad 1: Mi a franc tart ezen egy-két napig?
    ad 2: Ha el is készülne, a felületnek valahogyan módosulnia kéne ahhoz, hogy a pdfet már le lehessen tölteni, mert egyelőre csak a fenti kamu generáló linket mutatja.

    Díjnetről módosítottam, mert az hittem így jobb lesz, de mivel pdf-ben csak a Díjnetből sikerült letöltenem azonnal a pdfeket, miután ez kiderült vissza akartam állítani, de természetesen így már nem lehet.

    [kép]

    Nem lehet valahogy átcseszni a link mögötti script működését, hogy mégis letöltse? LOL

    Felhívtam a 1270-et, azt hazudta a nő, hogy be van állítva Díjnetre. De mondom nekem mégis azt mutatja, amit a képen láttok. Mondom jó és mennyi idő míg ezt átállítják... kamuszöveg... kérdem kapok róla emailt: persze hogy nem kaptam. :W

    Ha törlöm a vodás regisztrációt a díjnetből és újra regisztrálom a vodát, gondolom a korábbi számlák eltűnnek vagy tévedek? Át fog állni végre vagy még futnom kell vagy 6 kört az ügyfélszolgálattal, mert képtelenek elintézni? Álljon át a felület, leszarom, hogy hogy, leszarom, hogy ki mit baszott el, oldják meg. Ők ezt látják.. én nem ezt látom. Hangolják össze. Mi olyan lehetetlen ezen?

    Másik kérdés: Valaki szeretett volna már a képen látható állapotról visszaállni díjnetes állapotra? Hogy oldotta meg? Mennyi ideig gyököltek vele?

Új hozzászólás Aktív témák