Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Peltár #110558 üzenetére

    változatlan áron kapom évekig a csomagot, de közben ez a csomag lemegy 4900,- forintra , akkor nekem is ezek után 4900 forintért kéne kapni?

    Nem tudom a 2 éves hűségekre milyen árváltozási szabályok vonatkoznak, de az tuti, hogy a hűség lejártával elkezdik az infláció mértékével növelni. Legalábbis ez a duma, mintha lett volna már itt valaki, akinek többel is emeltek. Hűség közben elvileg nem variálhatsz, de ha lejár a hűség és azután is annyiért kapható (vagy tudsz róla, hogy volt ennyiért), esetleg a 1270-en megkérdezheted, hogy most hogy már nincs hűséged és tudod, hogy tudják ezt olcsóbban adni, nézzék már meg, hogy mik a lehetőségeid. Volt aki kifejezetten ellenezte, hogy árat mondj ügyfélszolgának, mondván nem szeretik. Na én kerek perec közöltem, hogy tudom hogy van ennyiért is, nem tudnánk-e lejjebb menni arra a szintre. Mondjuk én elég jó eséllyel tudtam alkudozni, mivel volt miből. A 10k-t verdeste az alapszolgáltatáscsomag kb. kivéve a Nonstop L-et (korábban raktam is be ide konkrét ajánlatot) és mondom hát ez így nem túl fair. Na ezt kb. akkor egyszer eljátszottam, nem hiszem, hogy a mostani ajánlat után jobbat fognak tudni adni.

    mondjon nekem csak jó net ajánlatot

    De olyat sosem fog, ha csak egy szolgáltatást akarsz. Minimum kettőre kaphatsz kedvezményt.

    12hónap hűség lista áron

    Olyan nincs. 12 hónap hűséggel kedvezményes árak vannak, meg van a listaár: horror Tudtommal a listaárak mindenkinek fixek, de jó horrorisztikus összegek, hogy ha kötbérezni akarnak, akkor legyen mire hivatkozni. Egyszer megnéztük mennyi kártérítést követelnek az eszközökért is. Vicc. Pl. Cisco felvevős boxra valami 43k-t írtak, de az nem zavarja őket, hogy a sokszoros lehúzásaikkal már rég 10*43k-t is kifizettél nekik pluszban.

Új hozzászólás Aktív témák