Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz #72445440 #111003 üzenetére

    Ha már elmegyek egy üzletbe valamit leadni, vagy erre csak a 1270-eseknek van "speciális" jogköre?

    Jájj... Akkor definiálom mire vonatkozott az erre szó: Az egyedi ajánlatkérésre.

    Utóbbi.

    Ezzel lényegében ki is ütötted azt a válaszodat, hogy: "Elképzelhetőnek tartom." Valami nem lehet egyszerre igen és kategorikus nem is. LOL
    Igazából a sorrend érdekelne.. előbb 1270 és aztán személyes vagy fordítva? Mert ez az egész kártyaigénylősdi meg boxleadósdi meg ügyfélmegtartósdi úgy lenne a legjobb, ha vagy nem nőne a havi díj a plusz eszközökkel vagy kevesebbel, mint amennyi az eredeti feláruk és ezzel együtt a boxleadást és kártyafelvételt is meg tudnám oldani.

    ha üzletben le akarod mondani az előfizetést

    Akarja a fene lemondani, egyszerűen csak módosítást kérnék. A múltkori 9000-es alkunál se úgy kezdem, hogy márpedig most azonnal rohanok a Digihez, ha nem adtok jobb ajánlatot. Eleve ki se választottam a lemondás menüpontot, mert ha eleve csak rosszabbnál rosszabb árajánlatokat kaptam volna, de tulajdonképpen maradni akarok, akkor valahogy nem lett volna kedvem hazugságspirálosdit játszani.

    tudnak ott is kapcsolni Neked ügyfélmegtartót

    Hogy micsoda?! :DD Az üzletből lehet ügyfélszolgálatot hívogatni? Nem tudom elképzelni ezt a helyzetet. Ülök vagy állok egy ügyintéző előtt, aztán felhívja nekem egy kollégáját, hogy inkább vele beszéljem meg, amire a személyes ügyintéző nem képes vagy nincs joga? Hát nekem ez elég furcsa.

    gondolj bele sokakhoz be se mehettek a karanTÉNY miatt.

    Jó de ez a vtv box forszírozás most indult be jobban, szal. másfél év alatt csak sikerült kiheverni a népnek a sok kényszerkarantént. És miért kellett volna bejönniük? Egyáltalán kiknek? Itt majdnem 10 éve nem járt semmilyen szerelő, se üzletkötő, senki UPC-éktől.

    És esetedben megvolt a felszólítás is

    Nem volt meg! Ezt írom már legalább 1 hete ide, hogy hivatalosan semmilyen következményről nem tudok, mert nem kaptunk ilyen levelet. Egyik kedves fórumozó küldte nekem a postai előzménylevélben szereplő infókat személyes adatok nélkül, onnan tudom, hogy mi a dörgés.

    mert repülni fog a kötbér.

    Nem is ez a neve, hanem valami kártérítési díj. De ha perelnek is mellé, elég gyenge lábakon fog állni vodkáék vádirata. :D

    A VTV box jó dolog, ne félj tőle.

    Nagyjából kitanulmányoztam, hogy melyik gomb mi a távirányítóján. Bár csak pár gomb nem volt egyértelmű. A -20, +20 mp tekerés, a forrás gomb, ami papíron nem működik meg az exit gomb (az a nyilas ábra elég semmitmondó), meg a négy színes gomb, amik ugye az őskorban a teletext gyorsgombjainak feleltek meg.
    Az egyetlen számomra idegesítő dolog egyelőre, hogy nincs stop gomb. Ja meg a másik: beállítod a beállításokban, hogy TV premium és HBO csatornákat ne mutassa, de juszt is felsorolja minden csatornalistában az összeset. Meg nekem hiányzik egy olyan gomb is, mint ami a 3rd party settopboxomon van meg a Pace HD-n is, hogy gyors léptetés a műsorújságban. Szóval, ha nem akarok egyesével fel-le lépkedni, akkor ugrik egy-egy oldalt le vagy fel. Így gyorsan el lehet jutni magasabb sorszámú csatornákhoz is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák