Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz GoodSpeed #127625 üzenetére

    Ha ez megvan, akkor mehet be a szatyorba ...

    Amíg el nem fogadja a kifizetést, addig nem veheted el, mert egyből ugatni kezd, hogy "árucikk eltávolítva a csomagolóterületről". Meg úgy láttam egyesek a táskájukat is arra pakolták, akkor meg: "ismeretlen árucikk a csomagolóterületen".

    Az is rábaszás, ha egy cuccból többet akarsz, megadod a mennyiséget, leolvastatsz egyet, de ha mondjuk vettél valamiből 7 darabot, akkor nem hagy annyi időt, hogy átpakold és akkor jön a várjon míg munkatársunk megérkezik baromság. Szóval "gyorsabb" kéne legyen, de egyesével beolvasva nem lesznek ilyen hibák.

    Arról nem beszélve, hogy a pénztári blokkhoz képest, itt egy-egy tétel neve sokkal kisebb, szinte alig látható, a nyomtató meg nem szokott a helyzet magaslatán lenni. A vásárlástól számított kb. 5. napon már kiolvasni is alig lehet, hogy mit vettél.

    pjen:

    Amit te írsz, az ez: Scan & Shop De ez sokkal kevesebb Tescoban érhető el, mint az automata pénztár. Nekem pl. menet közben nem lenne kedvem ezzel szarakodni.

    ufonauta:

    odateszi a telefonját a terminálhoz és az kiírja, hogy használd a kontakt részt, de egy telefont nem tudsz bedugni a kártyanyílásba,

    És egy bankkártyát olyan nehéz magaddal vinni? Ráadásul ha vadi új a kártya, nem is fogsz tudni másképp fizetni vele, csak ha bedugatod a kereskedővel.

Új hozzászólás Aktív témák