Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jeffo

    tag

    válasz pjen #129443 üzenetére

    Rendszeresen próbálom, de továbbra sem tudok belépni a Vodafone TV oldalra, még mindig ezt a rejtélyes WA122 hibakódot dobja. Többféle böngészővel próbáltam, sütik, gyorsítótár törlésével, semmi sem segített. Nem értem, milyen nagy hiba lehet ez, hogy 1 nap alatt nem sikerül elhárítaniuk, pedig máskor általában 1 napon belül helyrejött. Régóta nem volt ehhez hasonló leakadás. Talán most a hétvége is bekavarhat, így esélyes, hogy csak hétfőre fog megjavulni. De azért jobb lenne, ha vasárnap este valamit tudnék visszanézni. Sajnos emiatt buktam 1 hét alatt lejárt műsorokat is, amikből többnek nem lesz rövid időn belül ismétlése. Jobb lett volna a hét elején visszanézni, de nem sikerült, vagy be kellett volna állítani rögzítésre.
    A hibakód szerintem a bejelentkezéssel kapcsolatos hibát jelentheti. 2022.07.11-16. között volt a Vodafone informatikai átállás, ami alatt nem lehetett közel 1 hétig bejelentkezni a VTV oldalra sem, ekkor kapcsolhatták össze a MyVodafone felülettel, ugyanazon jelszóval lehet belépni, mint oda. Ám most fura ez is, hogy ha a MyVodafone oldalon tudok ki és belépni, akkor miért nem tudok a VTV oldalon, amennyiben ugyanazon felhasználói adatbázishoz kapcsolódik mindkét oldal. Akkor lehet, hogy más lehet probléma, mondjuk ilyenre is gondoltam, hogy a szerverrel van valami gond, és azért tiltották le a belépést, hogy ne használják addig a gépet, amíg hardvert cserélnek benne.
    Azért jó lenne ilyenkor, ha lenne valami hivatalos hír kitéve, pl. Facebookon, vagy magán a VTV oldalon, hogy mi a hiba, mikorra várható az elhárítás. Egy webtárhelyszolgáltatónál láttam ilyet, hogy kis infócsík megjelent az oldal tetején, akár a Voda is megtehetné ezt.
    Fura az is, hogy a VTV oldalon hibás link szerepel: a Fiókod kezelése link 404-es hibaoldalra fut.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák