Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz boborján2 #132662 üzenetére

    1. Ez jellemzően inkább éjfél és hajnali 6 között szokott lenni.

    2. indokolatlanul dugdossa a boxot jobbra-balra

    Tudod mikor fogok én 2. boxot kérni, ha amúgy ezt az egyet is csak felváltva használjuk. És mivel baromi könnyű, valószínűleg a tervezéskor szempont volt a hordozhatóság, vagy inkább arról szól a sztori, hogy kispóroltak belőle mindent, amit lehetett és ezért lett ilyen kicsi? Nincs benne modem, nincs benne wifi antenna, nincs benne se SSD, se HDD, USB portja dísznek van, ahogy az összes eddigi boxnak is, kivéve talán a Horizon HD/Kaon cuccot. HDMI-n kívül semmilyen egyéb régebbi port pl. SCART vagy ha az nem, esetleg YPbPr stb.. Nincs koax kimenet és nincs rajta semmilyen audio kimenet sem, hogy garantáltan átalakító kelljen, ha a hangot mondjuk át akarod vezetni valami külső eszközre.

    3. Nálam sem szerelő volt, hanem Magyar Posta MPL futár.

    Ízelítő a témához: [link]

    A lényeg, hogy elkezdték kvázi fenyegetni a jónépet, hogy adják le a boxokat, mert így polgári peres út meg amúgy meg jújj kötbér... és miközben elvárták az előfizetőktől, hogy foglalkozzanak a régi boxok visszaküldésével, közben már postázgatták az újakat. Gondolom minden olyan előfizető kapott, akinek volt műsorvisszanézős boxa. Mivel kiderült, hogy az új eszközök közül csak a VTV boxon lesz elérhető a műsorvisszanéző.

    rendelés nélkül nem dobálják csak úgy ezeket.

    De! Lásd mellékelt pdf! Ha eleve Kaonod volt, Horizon HD-d vagy kártyád, akkor valószínűleg nem küldtek "csak úgy". Gondolom biztosítani akarták változatlan áron a szolgáltatás folytonosságát. Ugyanis a régi boxokból jóval előbb kivették a műsorvisszanéző funkciót (Pace-en pl. ez jó vicc volt, mivel azzal felvenni sem lehetett) és mondjuk úgy, hogy pár hónapig nem volt helyette semmi. És tán még valami tájékoztatásféle is volt arról, hogy elkezdték az érintett előfizetőknek kiküldeni a VTV boxokat.

    4. a menüben IQ teszt kitöltése zajlik vagy napi keresztrejtvény megfejtése,hogy ilyen szintű koncentrációt igényel amihez teljes csend kell

    Nekem igen, de biztos csak egyedi eset vagyok. Majd max. némítgatok, ahogy szoktam.

    kérlek előre jelezd ,mert annak a topikjába azonnal ott akarok lenni hogy olvassalak.

    Ennyire érdekes lennék? Leszünk másik szolgáltatónál nemsokára, ne aggódj! Jönni fog a One! :DD

    Ha meg telekom tv android boxal lenne nalad egyszer

    Azt én is szeretném kipróbálni, hátha megér egy pár hét bosszankodást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák