Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WN31RD

    addikt

    válasz Pala #1012 üzenetére

    ''ebbe akkor sem kéne ''belülről'' beleszólni
    alakít, és ennélfogva tudunk alkalmazkodni...nem pedig úgy, hogy magunkon módosítunk
    ''
    Ugyan miért nem kellene? :D

    Vicces, amit írsz, mert nagyon hasonlít a vallásos hithez, csak éppen te az evolúciónak tulajdonítasz valamiféle mágikus erőt, amellyel jobb, ha nem helyezkedik szembe az ember. Pedig valójában az ''evolúció'' csak egy elmélet, amely leírja és könnyebben érthetővé teszi, hogy hogyan működnek bizonyos dolgok, így nem is lehet vele szembehelyezkedni. Nincs olyan objektum a világban, hogy ''evolúció'', ahogyan egyenlítő vagy relativitás elmélet sincs, nincs értelme ezeket többnek tartani, mint amik: magyarázatok.

    Vagy esetleg az evolúción keresztül valójában a (nagybetűs) Természetet tiszteled?* Miért? Nem kellene pedig valamiféle külső tényezőként tisztelni: Mi vagyunk a természet. ;)

    Arra nem gondoltál még, hogy az önmagukat tudatosan alakítani képes és hajlandó élőlények (az ember ilyen irányba halad) esetleg az evolúciós fejlődés következő lépcsőjének is tekinthetők?

    Szerk.:
    * Az #1016 alapján úgy tűnik, erről van szó...

    ''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

Új hozzászólás Aktív témák