Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plexicushio

    senior tag

    válasz kymco #19989 üzenetére

    A muszlimokról pedig nem igen szoktam beszélni, most sem fogok....

    :F Nagy kár, mert akkor így megmarad az örök kérdés, hogy miért bántjuk mi azt a szegény iszlámot. :D Hiszen ez a szeretet vallása.... Megint csak a liberalizmus az, ami sikeresen átmosogatta az emberek agyát, hiszen a kereszténység és az iszlám kapcsolata a legtöbb ember tudatában úgy kezdődik, hogy a szegény mohamedánok épp üldögéltek békésen a Szent Földön, imádkozgattak, morfondíroztak azon, hogyan is tehetnék szebbé-jobbá a világot, esetleg virágot szedtek, és eme békés foglalatosságukban megzavarták őket azok a genya' keresztesek.. Odamentek, vérfürdő, miegymás, pedig ezek a légynek sem ártottak, tényleg tök jó fejek voltak....
    A mai iskolákban a két civilizáció kapcsolata ezzel a momentummal kezdődik.... De hogyha egy kicsit vissza megyünk a történelemben, akkor észre kell vennünk, hogy a Szent Föld az bizony az iszlám megjelenéséig először római, majd bizánci terület volt, virágzó keresztény közösségekkel. És a hetedik században, mikor az iszlám megjelent, valahogy egész máshogy kezdett terjedni, mint az első században a kereszténység. Az iszlámnak nem volt Szent Pál apostola, aki gyalog körbetalpalta volna a római birodalmat, és mindenhol elmondta volna, hogy térjetek meg testvérek, mert eljött a megváltó. Nem. Az iszlámnak hadserege volt. És aki nem akart áttérni, azt lekaszabolták. És akkor azt hallom, néhány békés barátainktól, hogy az iszlám, az egy szeretet alapú vallás. Persze, én meg az askenázi főrabbi vagyok..
    Az iszlámróll annyit még érdemes tudnunk, hogy csak úgy, mint a zsidó, egy tipikus sémi vallás. És amikor ezt mondjuk rá, hogy sémi, akkor az egyik leglényegesebb különbségre világítunk rá, ami az iszlámot a kereszténységgel szemben állítja. Ugyanis a kereszténység nem ismer olyat, hogy a tíz parancs, és úgy általában a felebaráthoz való hozzáállás, az csak cégen belül érvényes. Tehát ha te is keresztény vagy akkor szeretlek, akkor becsületes vagyok veled szemben, ha nem, akkor meg úgy váglak át, hogy arról koldulsz, meg beleállítom a bicskát a hátadba, mert hogy ugye te nekem nem vagy testvérem.
    A kereszténység az ilyet nem ismer. Nekünk, egy zsidóval vagy mohamedánnal vagy bárkivel nem azért kell becsületesnek lenni, mert hogy ő keresztény - mert nem az - , hanem azért mert mi vagyunk keresztények. És minket Krisztus erre tanított. És itt jön a diffi! AZ ÖSSZES SÉMI VALLÁS VISZONT MEGTESZI EZT A KÜLÖNBSÉGTÉTELT. Ahogy a Talmud nevezetű gyűlöletirodalom, nem csak engedélyezi, hanem előírja a gojok megkárosítását, becsapását, megölését, ugyanúgy a Korán is két mércét alkalmaz. A gyaurnak tett eskü az nem eskü... A gyaurnak lehet hazudni... A gyaurral csinálj, amit akarsz...Hogy nevezhetünk egy ilyen alapú bagázst szeret alapú vallásnak?
    Emlékezzünk vissza, hogy mi történt Magyarországgal, és mi történt azokkal a balkáni, szintén európai népekkel, akik megízlelhették testközelből és évszázadokig tapasztalhatták a híres iszlám toleranciát...

Új hozzászólás Aktív témák