Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Horka1

    tag

    Ugye a vízöntő korszak misztikus értelmezései mellett egy meglehetősen jól látható jelenség is felütötte a fejét, mégpedig az, hogy az emberek, egyre jobban látják a politika degenerálóan manipulatív voltát, ami egy globális szemléletváltáshoz fog vezetni, vagyis azok a paradigmák, melyek szerint ma működik a világ, porba hullanak, és valami teljesen másféle világszemlélet lép a helyébe. Ha nagyon akarom, belemagyarázhatom a "jézustudat"-nak nevezett dolgot, csak éppen azt nem tudjuk tisztán és világosan, hogy Jézus valójában, milyen is volt?

    Hogy a Biblia valóban azt tanítja, ami mellett csak úgy elsiklunk ugybár, hogy őkicsoda? A testben megjelent krisztus. Tehát nem a test maga a krisztus, így a krisztus feltámadása és eljövetele ha jobban átgondoljuk, jelentheti azt, hogy egy olyan világszemlélet alakul ki, ami egy az eredeti Istennel való együvé válásban, szellemi és erkölcsi tisztaságban nyilvánul meg, illetve, ebbe az irányba folytatódik a fejlődés, a jelenlegi világszemlélet összeroskadását követően.

    Érdekes, hogy a biblia mindig vízzel szimbolizálja a szentlélek jelenlétét, és most éppen a vízöntő korszaka, (a szentlélek?) következik. Vagyis a Krisztus feltámadása, nem egy emberi test feltámadását, halotti állapotából való visszatérését jelenti a földi életbe, hanem egy új világnézet, ezáltal világrend kialakulását jelenti, egy olyanét, ami talán Jézus testi itt léte alatt volt.

    A témát eredendően itt tárgyaljuk

    Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/

Új hozzászólás Aktív témák