Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mityku

    aktív tag

    Gyantusz:
    A ruszkik elektronika terén is levannak maradva rendesen a nyugat mögött! Behozni nem fogják soha ezt a hátrányt!

    daa-raa:
    A hidegháború alatt ugye a VSZ tagállamok főként hk-ra gyúrtak (persze nem lettek volna restek egy-egy hadászati rakétát bevetni különféle ''spec'' töltetekkel(atom, vegyi,biológiai)! Tették Csecsenföld esetében is, ahol hagyományos töltettel ellátott hadászati rakétákat löttek ki, ahol a gyanuja is felmerült, hogy terrorista gyanús személyek lehetnek. Egy ilyen töltet egy egész lakótömböt tett a földdel egyenlővé! A NATO meg ha nem is állított hadrendbe ugyanannyi hk-t, de ott voltak a németországi bázisaikon az A-10 Warthog-ok Maverick rakétákkal telirakva! ;] + aknazár és egyéb finomságok várták a támadó gépezetet!
    A németekre visszatérve, a wolframot és egyéb ritka fémeket és anyagokat Japánból próbálták beszerezni, nem? Mikor már eléggé kifogyóban voltak a készletek (teherszállító tengeralattjárókon).
    Még valami! Láttam egy fényképet a Me-163B-1 Komet-ről, mégpedíg japán felségjelzéssel (ottani típusszámozása Mitsubishi J8M Shusui volt. Ha ez igaz akkor gondolom az tengeralattjárón keresztúl jutott el a felkelő nap országába!

    +találtam egy brutális német páncéltörő löveget! ;]
    12,8 cm-es Pak 44-es
    Nagy teljesítményű, csak egyetlen hátulütője, hogy 10 tonnát nyomott!! :(((
    Nem a legideálisabb a fronton!

    [Szerkesztve]

    Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther

Új hozzászólás Aktív témák