Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz BigBlackDog #9038 üzenetére

    Nem placebo. Saját kocsinál észrevehető különbség van vezérlés csere után is. Kicsit csendesebb, kicsit szebben fut... Viszont ezt csak is saját kocsin fogod észrevenni. Aminek ismered minden rezdülését, és észre veszed azt a pár százalékot is amivel jobb lesz.

    Új hűtőfolyadék jobban áramlik, jobban keni a pumpát. Nekem pont szerviz előtt, éppen oda indultam írta ki az XC90 hogy alacsony a hűtőfolyadék. 2 évenként cseréltük, pont esedékes volt, soha nem néztem rá. Mondták hogy közép szinten volt, ennyi normális, nagy motor, nyomom is gyakran...

    7 deci nekem rettenetesen soknak tűnik. Ráadásul mivel a Volvo már gyárilag bekevert, nem is kéne hígítani. Nyilván jelentéktelen mértékben, de így gyengébben is ken. Viszont a szerelőm azt mondta hogy csak a Volvo gyárit tegyem bele. Annak más az adalék anyag összetétele. Hozzá van igazítva a Volvo hűtőkör igényeihez. (Kenés, rozsda gátlás, hőfokok stb...)

    Amennyiben nem lesz további fogyás nem aggódnék, így csere után előfordulhatott elméletben, gyakorlatilag még nem találkoztam ilyennel.

Új hozzászólás Aktív témák