Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GerykO

    aktív tag

    válasz canniball #2031 üzenetére

    A Windows néha képes hardverhibát okozni. Elkoptatja a reset gombot. ;]

    Na de félre a tréfát. Kezd úgy, hogy BIOS UEFI-ben beállítasz mindent, fixre teszed a VGA-mem méretét, a SATA vezérlőt abba az állapotba varázslod ahogy használni szeretnéd, és csak utána kezded meg a telepítést. Meg akad olyan beállítás némelyik BIOSban, hogy valami számára fenntart valamennyi memóriát, az ilyeneket is tiltsd le.
    Nem kioktatni akarlak. :N
    Volt már, hogy egy kész konfig szívatott meg, ha nem a megfelelő sorrendben telepítettem a drivereket, és bizonyos driverek után szabadott csak újraindítani, különben nem volt hang a hangszórón, csak a fülesen -azóta gyűlölöm a FoxConn lapjait. Ja és az AlbaComp szervizben sem tudtak megoldást rá. :DDD (Kár hogy nem kértem érte pénzt annó :W )

    (#2032) atesss: Amit linkeltem tesztet, annak az elején találsz egy diagramot, elég jól szemlélteti. De ha a konkrét táp honlapjára felnézel tuti megtalálható valahol a táp karakterisztikája 10%-os terheltség alatt 50% alatt van, vagyis több energiát fordít hőtermelésre, mint amit lead. De van erre egy topic, ott részletesebben is el tudják magyarázni, vagy akár itt még bővebben.

    [ Szerkesztve ]

    Válaszolj a privátra!!! Elég annyi is, hogy szarok rá(d)...

Új hozzászólás Aktív témák