Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iMaverick

    addikt

    válasz Kendek #4002 üzenetére

    Az előbb leklammeroltam egy kedves hangú választ a hozzászólásodra, de nem akarok vitát itt a topic-ban. Inkább itt egy idézet az iPon cikkjéből:

    Annak, aki manapság olcsóbb asztali PC, illetve HTPC építésén gondolkodik, mindenképpen figyelmébe ajánljuk a Brazos platformot, ugyanis véleményünk szerint az AMD újdonsága jól sikerült, így bátran alapozhatunk rá, ha egy átlagos, a mindennapi feladatokat ellátó, alacsony fogyasztású, halk rendszert szeretnénk építeni. A játékok esetében a régebbi címek nem jelentenek majd problémát, de azért kompromisszum-készen kell hozzáállnunk a kérdéshez. A videó lejátszással kapcsolatos képességekre szintén nem lehet panasz, az 1080p-s YouTube HD videók teljes képernyős lejátszásakor jelentkező apró be-beszaggatást pedig a jövőben remélhetőleg javítják. Komolyabb feladatokra (videó kódolás, képszerkesztés) csak korlátozottan alkalmas a rendszer, de ez ebben a kategóriában már egy megszokott dolog, ilyen konfigurációt általában nem is ilyen céllal szokás keresni.

    És egy másik szösszenet az AnandTech oldaláról.

    Szóval valamit félre érthettél, mert én sem gondoltam, hogy egy Intel CoreI7 teljesítményét fogom kapni. Pár éve már benne vagyok a szakmában...

    Ha visszaolvasnál, akkor látnád, hogy mik az alapvető bajaim. (Pl. fut a Win7, a háttérben uTorrent + AVG Free és ez így 20-25% cpu terhelést eredményez... Ezt gondolom Te sem hiszed el, hogy normális?)

    "Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

Új hozzászólás Aktív témák