Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Bad Pritt #8845 üzenetére

    Én DS3-ban (első végigjátszásom) kifarmoltam Road to Sacrifice-nál a fekete lovagtól egy BKGS-t (DS1-ben irigyek voltak a lovagok és nem dobtak semmit :) , míg itt kiderült, hogy ők is "újraélednek", én meg kíváncsi voltam már egy ilyen fegyóra).
    A lényeg: két kézre fogva (csak így tudnám egyelőre használni) nagyon tetszett, hogy iszonyatosakat csap, az R2 attackja kegyetlen (ahogy feldobja a levegőbe az ellent), kicsit gyakorolgattam is vele ott (a Farron keep perimeter bf-től mentem mindig a black knightra, majd visszafelé a darkwraith párosra). Amikor úgy éreztem, hogy hellyel-közzel oké vagyok, elmentem a katakombákba, ahol azután az első vörös szemű, ívelt pengés greatswordos csontvázpáros felszabdaltak, mert lassú voltam a fegyverrel és hamar kifogytam a staminából. Úgyhogy visszaváltottam gyorsan a claymore-ra. :DDD Nem is haltam azóta (katakombák, smouldering lake és demon ruins mentek le. A claymore - nekem/a stílusomhoz - egyszerűen tökéletesen kézre áll; általában 2h módban viszem, de pl. patkányhordához vagy egyéb "tömegrendezvényhez - visszaváltok 1h-re és r1-gyel kaszálok nagy ívben.)
    Ettől függetlenül tetszik a böhöm nagy kétkezes cucc is, durván bejött, ahogy odaver a nagyobb dögöknek is, és egy ER újrázásra én is str (némi faith-tel) alapot gondoltam ki magamnak. Csak meg kell szoknom majd a lassúságát/jobban előre kell látnom/terveznem, hogy mi történik. Viszont amit elkap, és megrendíthető, azokba satuba is vágja a nagy fegyver pikk pakk. (DS3 újrázásnál viszont most egy dual wieldes dex build felé hajlanék.)

    A DS3-mat egyébként nagyon élvezem eddig, és nem is tudom, persze még csak most érek oda Irithyllhez, és mintha innen nehezedne a játék, de eddig meglepően könnyű volt. Bossnál nem haltam egyáltalán, és egész területeket toltam le (elsőre, ismeretlenül, csutkára) halál nélkül (pl. Farron keep vagy a High wall of Lothric is lement padlózás nélkül).
    Komolyan mondom, az ER "idegbeteg" bossai (Elemer pl.) után a DS3 kész felüdülés, szinte vidámparki séta :K (Egyelőre ;] ... gondolom, itt is lesznek majd azért, amik felmossák velem a padlót néhányszor.)

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák