Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    LOGOUT blog

    Használ valaki a gyári hifin kívül valami más szerkentyűt is egy kis zajnövelésre?
    Gyári hangszórók cseréje, új 2 din androidos fejegység, stb...

    Egy picivel több mélyet szerettem volna és ennek a terhét levenni a gyári CD6000 fejegységről ezért hosszas tépelődés és utánajárás után ma megrendeltem egy kékpötty GTB 8200-at és hozzá egy ren 10 kit beszerelő készletet.
    Igazából azért választottam ezt és nem egy olcsóbb SAL vagy egy drágább, mondjuk Alpine láda + erősítő kombót mert kompakt, kis helyigényű, igazából csak jókat olvastam róla és mivel nem dobhártya szaggatásra kell még relatíve olcsó is. Bár nem tudom egy kombiban mennyire tölti be a teret, de egy kis plusz löket a mélyebb tartományból nem árthat. Nem vagyok vájt fülű így az épített, több százezres megoldásokat eleve nem is vettem számításba.
    2 din fejegységekkel is szemezgetek de az 1/16gb felállásúak amik árban nincsenek nagyon elszállva állítólag elég harmatosak. Mindenesetre 70-100k most nincs annak a cseréjére, szóval marad még a gyári megoldás egy darabig.

    + asszony parancsára tegnap este felnyálaztam a hátsó szélvédőre egy kis groot-os "baby on board" matricát.

    Jövő héten nyári - téli csere. Megérdeklődöm hol csinálnak itt a környéken normális alváz és üregvédelmet és rá fogok kérdezni a nem messze üzemelő kézi mosót, h mennyiért csinálnak egy komplett külső mosást + polírt és kerámiás vakolást. Aszondják az jó cucc.
    Pesten tudom, h csinálnak spéci üreg + alvázvédelmet de az messze van, helyben tudok kóklert aki összeg*cizné egy húszasért, de az nem megoldás.

    [ Szerkesztve ]

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák