Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lajmund

    senior tag

    válasz aelod #184397 üzenetére

    Scitec minőségben nem rossz szerintem de kicsit drága az izek a vanailián kívül nem jönnek be. 3 éve ettem utoljára nem tudom jelenleg mik vannak vagy milyenek.
    Nutriverzumos ár értékben nem rossz minőségben közepes abból lehetett venni naturt 1-2 éve ettem utoljára nem tudom most mik mennek.
    Biotech se izre se a gyomromnak nem tetszett valami nem volt okés kb 2 éve ettem utoljára nem tudom most mik mennek. Izre már nem emlékszem de vagy karamell vagy csokis vagy ennek keveréke passz.
    Puregoldost a nutriverzumos és a bioteches közé raknám minőségben igazából nem volt rossz de jó sem. Abból valami mese csokisat ettem ízre nekem bejött. Igazából az izolátumjuk csak 80g fehérje de a fentebb említett nutri és bionál is fel lehet ezt hozni és ez ami nem annyira szimpatikus az árukrét cserébe.
    Egy ideje ezt eszem amit már irtam de következő proba az ostrovit lesz meg onnan több mindent fogok rendelni nagyon szimpatikus a készlet meg az árak is.
    Myprotein szerintem az alja minden szempontból.
    Meg ugye tegnap a builderes ami igaz csak sima koncentrátum volt de a gyomromnak tetszett meg nagyon jól oldodott de az íze meg a 73 g fehérje tartalom nem győzött meg. De volt még pár csak azok most nem jutnak eszembe. Régen meg rengeteget ettem amit focista barátomtól kaptam nem tudom milyen márkának az izolátuma de annyit kaptak amennyit kértek 4-5 kilos vödrösbe. Semmi ize nem volt csak natur izolátum annak nem tudom az adatait akkor még nem foglalkoztam vele csak ingyen volt és ettük.
    Azt tegyük hozzá hogy egy adott márkánál is ingadozik a minősége szóval simán lehet hogy nem mindig a legjobb mixet fogtam ki és ez csak az én véleményem 3 kilonál tobbet nem vettem egyiktol se kivéve a jelenleg is fogyasztottbol ez nagyon bejött minden szempontból. De az ostrovitesre nagyon kíváncsi vagyok lehet ez lesz az új sztár nálam így leírásra jónak tűnik meg az árak is korrektek. Ha más miatt nem is de emiatt megérte felhozni a témát.

    Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

Új hozzászólás Aktív témák