Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz aelod #185529 üzenetére

    Amikor elkezdtem egy év alatt kb 12 kilóval lettem nehezebb és nem zsírosodtam így elképzelhető, hogy ebből 2 kiló tiszta izom volt.
    ha 12 kiloval lettel nehezebb es nem zsirosodtal de ebbol 2 kilo volt a tiszta izom, akkor mi volt a maradek 10 kg? nottel magassagra meg vagy mi? erre nem emlekszem amugy, hogy en mikor ertem el a 180 cm-t. sztem amikor elkezdtem edzeni mar nem lettem magasabb, de minimalisan nem kizart.

    Newby gainz
    errol beszelek. sztem az izommemoria is hasonlo. egy szoval nem mondtam, hogy mostani tomegemrol konnyen fel tudok szedni majd kilokat. sot sztem felsotestre nem is fog sok menni mar. alulra biztosan, mert seggem, labam, alsohatam toredeke regi izomzatomnak.

    de legalabb motivaltok. most 3 sorozat utan abba kellett hagynom :DDD
    csinaltam bolgar guggolast 1-1 sorozat mind2 labra, aztan ez a csokkentett mozgastartomanyu lockout nelkuli guggolas mike-tol kezisulyzoval, lent 2 sec pause. ebbol 16-ot. utana 10 masodperc pihenes utan meg 5. es game over :D
    csinaltam volna meg merev labas felhuzast, de bemelegito sullyal se tudtam rendes technikaval lehajolni se. tancolnak a combjaim, pedig ez a merev labas azert nem egy quad gyakorlat :N vartam 15 percet, akkor se :N
    majd hat napon bepotolom.

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák