Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nandow

    aktív tag

    válasz BigBlackDog #50203 üzenetére

    Köszönöm! :)
    Első autóm. :B

    Nem volt vészes a korábbi használat, 186e km van benne, 2006.12 havi az autó. Első tulajdonostól vettem, 71 éves bácsi, aki miután nyugdíjba ment, alig használta. Előtte a saját cége nevén volt amúgy az autó, és ő használta.
    2014 végéig szervizkönyves, mindent elvégeztek rajta, ami szükséges. Jut eszembe, kivéve egyet, a szerviztörténetet átnézve, azt mondta a szervizvezető, hogy az üzemanyagszűrőket nem látja, hogy lettek volna cserélve. Utána is megkapta a szükséges cseréket (olaj, szűrők stb.).

    Márkaszervizes átvizsgáláson azt mondták, hogy eléggé rendben van az autó (én sajna nem igazán értek hozzá). Így bízom benne, hogy nem nagyon kell vele foglalkozni. :)
    Igazából a belsejét szeretném majd komolyabban kitakaríttatni, de ezen még gondolkozom, hogy megéri egy autókozmetikai tisztítás. Nem vészes amúgy, de pl a korábban linkelt képeken a kormány nem kopott volt, hanem koszos.

    A külsején van pár karc, azt gondolom ennyi idős autónál ez valószínűleg természetes. Mivel még nem volt autóm, nem ismerem az autóápolási dolgokat, hogy most erre esetleg jó-e valami wax, vagy érdemes lenne políroztatni. :)

    (#50206) Qru
    Köszi neked is!
    2006.12. havi gyártás, 2.0 motor, Executive felszereltség.

Új hozzászólás Aktív témák