Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    Sziasztok!

    Látom, hogy a topic tagjainak milyen klassz autói vannak, még néhány, lassan veterán korba lépő, nagyon szép Civic is van a fotók között... :R

    Nemrég tagja lettem én is a "Honda családnak" egy közel 10 éves, VIII. generációs, 2.000 ccm-es i-VTEC motorral szerelt Accord gazdájaként. :)

    Mivel a mellékelt számla alapján már a 7. évében van az autóban lévő aksi, szeretném cserélni, ám az a kérdésem, hogy valóban csak a 45, vagy 47 amperórás jobb+ "kocka" akku fér el benne?

    Szeretem, ha "overkill" az aksi, hiszen főleg városban, rövid utakra használom. A korábbi, alsó-középkategóriás, fele ennyire erős (és "fapados") családi sedan-ba is prémium Bosch S05, 67 Ah-s aksit vettem.

    Ti millyet használtok, és milyet ajánlotok az Accord-ban? Van közületek, aki a 60+ Ah-s kapacitásban választott hozzá aksit?

    Egyáltalán létezik olyan kapacitású akku, ebben a kompakt méretben? :F A netes találatok eléggé elentmondásosak... Bal+ a találatok zöme ebben a méretben, de találtam olyat is, ami a fotó és a leírás alapján kompakt, és jobb+, de szeretnék biztosra menni.

    A gyári méretben egyébként a Rocket 45 Ah-s aksiját szemeltem ki, mert toronymagasan annak a legnagyobb az indítóárama (450 Amper).

    Mennyit számít ez a gyakorlatban ennél a modellnél?

    Köszönöm előre is a segítő hozzászólásokat! ;)

    Üdv: Piftuka

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák