Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fex

    tag

    válasz slashing #1405 üzenetére

    Szia!

    A kérdésedre elég nehéz megfelelő rendszert találni, mert a modern oprendszereknél a fájlelérés, jogosultság alapon megy, az pedig minimum felhasználónév-jelszó kettős, esetleg tanúsítvány alapon...
    Ha esetleg windowsok a kliensek, érdemes windows server oprendszert választani, én ebben az összeállításba még nem csalódtam. Természetesen lehet más is, ez csak az én véleményem.

    Szinkronizálás: én egy FreeFileSync nevű programot találtam, ami tetszett, és nincs vele semmi probléma, elég jól használható (egyébként meg Google a barátod)

    Nekem 2 db is van ebből a kis ketyeréből, amin van egy esxi cluster, rajta ms tesztkörnyezet, illetve egy debian vm. Tanulás, tesztelés, új rendszerek kipróbálása, napi rendszerességgel használom őket általában. (gyenge a fantáziád! :) )

    Fex

    [ Szerkesztve ]

    "...Az emberi tényezőt minden rendszer működtetésébe bele kellene tervezni, mint egy olyan random hibagenerátort, ami mindenképpen működésbe lép, csak nem tudjuk, mikor, hogyan, miért és milyen kaotikus belső logika alapján...."

Új hozzászólás Aktív témák