Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mindreader

    tag

    válasz Rosep #1579 üzenetére

    Én is egy ilyet rendeltem be, de én sem találtam olyan kártyát amihez járna low profile hátlap, hiába alacsony profilú maga a NYÁK.

    Én most két RAID vezérlőt nézegetek:
    Az egyik a már korábban linkelt EX8350, ez ~17cm hosszú tehát garantáltan beleférne a házba, ráadásul mivel a hátlapon nincs kivezetés ezért szerintem nem lenne lehetetlen keríteni hozzá valamilyen bontott alacsony profilú hátlapot amit rá lehetne csavarozni.

    A másik az pedig egy elég brutál Megaraid SAS 8888ELP, tudom hogy ágyúval verébre kategória, de ez jobban tetszik, viszont ez ~21cm hosszú, ráadásul a miniSAS portok pont a kártya végén vannak, szóval még a miniSAS dugó kilógó része is hozzájönne, és csak reménykedem hogy pont el tudnám hajlítani annyira a kábelt hogy be is tudjam csukni az ajtót. Próbáltam méregetni és arra jutottam hogy elméletileg egy 22-22,5 cm hosszú kártyára még éppen rá lehetne csukni az ajtót, tehát lehet hogy éppen elférne benne. Szerintetek?

    Ennek a kártyának is alacsony profilú a NYÁK-ja de ehhez is normál magas hátlap jár, ráadásul van rajta hátul két külső miniSAS aljzat, szóval vagy le kellene venni róla a hátlapot vagy valahonnan venni hozzá (erre nem sok esélyt látok), vagy legyártatni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák