Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nagytalp

    senior tag

    Na kérem! Tegnap minimálisan szétkaptam a gépet. Az SSD az optikai meghajtó tetejére került, simán van ennyi hely. De ha jó láttam akkor alatta is elfér a molex csatlakozók rendezése után. Ami meglepett, hogy SATA tápkábellel nem találkoztam ezért saját készletből kellett átalakítót használnom. De ez legyen a legnagyobb baj!

    Mielőtt megvettem a gépet (N36L) mindenhol az írták, hogy 6 db SATA port van rajta. Nekem viszont nem jön össze ez a matek. 1 db szabad portot találtam az alaplapi USB mellett.Ha jó gondolom akkor HDD portok is 1 db portra lehetnek kötve! Lehet a szemem nem az igazi vagy nem ittam elég sört tegnap! Az optikai meghajtó így most nincs bekötve, ez még várja a megoldást!

    Az továbbra is érdekelne, hogy típus szerint milyen hangkártyát tudok beletenni? Valaki operált már bele hangkarajt? Egyenlőre nem szeretnék külön VGA-t ezért a HDMI-s megoldást most kihagyom.

    Bennem az alakul, hogy Ubuntu vagy Debian szerver lesz a gépen és az egész csak konzolos módban fog futni. Így elvileg kevesebb erőforrást foglal az op. rendszer.

    A vékony kliens(ek) kérdése továbbra is nyitott.

    Nvidia RTX és AMD RX videókártyák raktárról!

Új hozzászólás Aktív témák