Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alpi.

    addikt

    válasz Baryka007 #26006 üzenetére

    Ilyen listát, ami megmondja, hogy melyik spec az, ami jobb tuningra, olyant nem fogsz találni. Egyszerűen azért, mert nincs ilyen összefüggés. Nagy mintákból biztos lennének olyan típusok, amiknél kicsit nagyobb az esély, hogy átlag fölötti vagy épp alatti tuningpotenciállal bírnak.
    Nagyon rossz bdie-ről nem igen hallottam. A legtöbb egy egész szűk határon belül van. Mindennapos használatra alkalmas beállításoknál szinte teljesen mindegy. Az, hogy 4000c16-on vagy mittomén 4400c18-on az egyik pár tized Volttal többet kér, kiléphető dolog.
    Nagyon sok top eredmény Hwboton 3200c14-es kittel van. Nem azért, mert az annyira erős a többihez képest, hanem sokkal inkább azért, mert abból rengeteget vettek.
    Láthatóan befolyásoló továbbá az ic-k gyártási ideje. Ahogy haladtunk az időben, egyértelműen javult a kihozatal. Egy régebbi (pl. látod, hogy A0 nyákkos) és egy újabb (A2 nyákkal) kit közül az újabb igen nagy eséllyel jobb lesz. De ez sem tuti csak az esélyek változnak. G.skill jellemzően egész erős bdie kit-eket csinált. Jók a nyákok (azon is "sok" múlik) és ők kicsit jobban is válogattak, ha jól tudom, mint egy-két másik gyártó.

    https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

Új hozzászólás Aktív témák